.

.
.

Translate

ПоРтАл

ПоРтАл
САЗВЕЖЂЕ З

уторак, 14. јануар 2020.

Kad se jednog dana bude pisala istorija beščašća u Srbiji, kad se bude s distance analizirala duhovna i moralna propast ove zemlje – tabloidima neizbežno mora da pripadne titula jednog od ključnih faktora......Ti mediji već godinama besomučno lažu, spinuju, otvoreno i beskrupulozno podržavaju aktuelnu vlast, zastrašuju i uznemiravaju građane, sistematski krše ljudska prava ljudi o kojima izveštavaju. Tim medijima nikada nije bilo teško ili neprijatno da žrtve najtežih zločina dodatno razvlače, ponižavaju i uništavaju, ne mareći za osećanja ili privatnost porodice.
Nije im bilo teško da ljude koji prozbore išta protiv vlasti provuku kroz svoju propagandu mašineriju, da ih oblate, diskvalifikuju, ponize, delegitimizuju.
Podjednako surovi bili su prema političarima iz opozicije, novinarima ili aktivistima, umetnicima, estradnim zvezdama, biznismenima s kojima se nisu dogovorili o nekom zajedničkom poduhvatu, i običnim, „malim“ ljudima koje je zadesila neka nesreća.
Kad se jednog dana bude pisala istorija beščašća u Srbiji, kad se bude s distance analizirala duhovna i moralna propast ove zemlje – tabloidima neizbežno mora da pripadne titula jednog od ključnih faktora u tom procesu. Oni su i danas, kao što su to već godinama, najveća bruka ove države, najjače političko oružje (ne samo ove već i prethodne vlasti), sramota za profesiju, leglo nemorala...
извор:To što su Srpski telegraf i Informer uradili najstrašnije je što je ikada objavljeno u Srbiji |Tamara Skrozza

Izvor: Cenzolovka

 

Нема коментара:

Постави коментар

ЛЕКСИКОН ЕЗ

ЛЕКСИКОН ЕЗ
Прототип Енциклопедије ЗАВЕТИНА