Translate

Укупно приказа странице

Претражи овај блог

.

.
.

уторак, 3. септембар 2024.

ХОРОСКОП

 












Djevica

LJUBAV: Postajat će vam sve jasnije da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živjeti. O vama ovisi hoćete li se okrenuti prema svijetlu ili tami.

KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobivaju na težini. To je nešto što bi naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će nemirnih snova.

Rak

LJUBAV: Ugodan ambijent, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osjećate, te naklonost druge strane, učinit će vam ove dane ugodnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog spola.

KARIJERA: Ne oklijevajte ako treba nešto mijenjati. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritizirali, ne odgovarajte ne to, nego samo radite dalje. Važno je da imate jasan plan i da ga dosljedno slijedite. Uspjeh neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pričajte s ljudima.

 

Ovan

LJUBAV: Lijep razvoj ljubavnih događaja ohrabrit će vas da organizirate zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Bit će to melem kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Prestiž koji vam toliko znači bit će vam nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primijetit ćete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Oni zreliji među vama bit će tužni, ali i potaknuti da razmisle malo dublje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nije zlato sve što sja.

* *

 
















....???????????? ......









>>>>>>>>>>>>

Нема коментара:

Постави коментар

ЛЕКСИКОН ЕЗ

ЛЕКСИКОН ЕЗ
Прототип Енциклопедије ЗАВЕТИНА

ПоРтАл

ПоРтАл
САЗВЕЖЂЕ З